vineri, 11 martie 2016

Caseta de directie golf 4 pret

Sterge din Salvate Salveaza cautarea. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Vand caseta de directie VW Golf , 1. TDI, ALH, in stare perfecta de functionare. Pretul afisat pentru aces.


Detin pe stoc o gama variata de piese pentru acest model la cele mai mici preturi. Asigur garantie la montaj. Oferim un sortiment larg de Golf IV Hatchback (1J) Caseta Directie , accesorii.


Automobil Caseta Directie VW Golf IV Hatchback (1J) în calitate top la preț redus. Plata piesei comandate se poate face ramburs sau prin banca. Caseta directie pentru orice model VW Golf IV 1. Cumpara caseta directie golfonline pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu!


TDI diesel cai QWP WSD029. Producator: QWP Cod producator: WSD029. Vrei Caseta Directie Golf ? Avem disponibil in stoc kit-ul OEM de reparatie caseta de directie Golf IV la pretul de 2ron.


Pentru detalii si comenzi, ne puteti contacta si telefonic . CASETA DIRECTIE VW GOLF IV. Descoperiti caseta directie volkswagen la preturi reduse (produse). Zilele trecute mi-am reconditionat caseta de directie la Autoefect in Marghita.


Preț -În ordine crescătoare, Preț -În . Consultanta la Achizitie. Proprietar vand sau ofer diferenta cu model mai nou. Dupa cum spune si anuntul caut o caseta directie golf , de preferat noua.


Abonare pentru alertă preţ. Am un Golf si i-mi joaca barele de directie in caseta. Oferte produse si servicii: caseta directie golf 4. Auto Efect va ofera reparatii casete directie , reparatii pompe servodirectie,.


Produse fabricate: bari directie , bascule, bielete directie , etc. Lemforder si puteti face comenzi online la preturi avantajoase. Caseta De Direcție Pentru Volkswagen Golf , din categoria caseta directie , vandut de. Caseta se vinde doar cu caseta veche la schimb!


Recomand ca intotdeauna cand caseta de directie face zgomot, sa fie inlocuita. Obtine pretul cel mai bun pentru caseta directie volkswagen golf. Avem pe stoc caseta de directie pentru Vw Golf toate motorizarile,noua.


Daca esti in cautarea de caseta directie golf , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru caseta directie golf si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare