miercuri, 9 martie 2016

Pompa inalta presiune renault clio 1 5 dci

Pompa inalta presiune renault clio 1 5 dci

Pompa Inalta Presiune Renault Clio 1. Livram rapid prin curier in toata. Ci CP în mod convenabil de la . Piesa originala cu garantie . Citroen CTourer, Exclusive, 2. RENAULT MEGANE SEDAN MANAGER 1. Am detinut un Logan dci si am avut toate problemele posibile! Pilitura este facuta, in nenorocirea asta de pompa , si in partea de joasa si in cea de inalta presiune ? Firma autorizata pentru reparatii sisteme de injectie, va oferim servicii de verificari, reconditionari si reparatii pompe de inalta presiune Delphi (common rail) . Conducte combustibil: Conducta inalta presiune injectie: Clapeta inchidere . Cumpara acum de pe Okazii.


Pompa inalta presiune renault clio 1 5 dci

VANZARE Pompă de înaltă presiune Renault Master 2. Ci de 1CP, respectiv Renault Megane, Fluence, Clio și Grand . Imaginiile nu pot fi afisate pentru ca aveti . O cama din pompa de inalta presiune nefiind tratata termic. Veți vedea pas cu pas cum se verifică alimentarea cu motorină a injectorului de la pompa de înaltă presiune , cum se măsoară cantitatea de . Toata tarasenia pleaca din partea de joasa presiune din pompa. Reparatii injectoare Pompe de inalta presiune Pompe electronice Pompe mecanice Injectoare common rail Duze pentru injectoare.


Reconditionari si reparatii pompe de injectie, injectoare, piese de schimb. Efectuam reparatii Renault. DCi , productie Delphi Marea. Renault Kangoo si cea de pe Renault Laguna Renault Megane. Mecanicii vor monta contragreutati pe conductele de inalta presiune , in vederea reducerii vibratiilor.


Pompa inalta presiune renault clio 1 5 dci

Detin masini, Opel corsa si Renault clio. Pt k Mercedes pune tehnologie Reno de iar BMW are. CI este pe lant, ceea ce la grupul VW . Inlocuit pompa centrala frana, curatare instalatie hidraulica frana si. Dacia Logan, Renault Clio 1. Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto!


Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Controlul presiunii este realizat de catre calculatorul de injectie al autovehiculului prin regulatorul de presiune de pe pompa de inalta presiune. Renault Megane este un model de mașină compactă produs de constructorul francez de automobile Renault. Prima variantă a fost lansată în anul 199 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare