marți, 22 martie 2016

Vand cric crocodil

Vand cric hidraulic crocodil 2. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Piese - Accesorii Autoturisme. Cric crocodil tone lung. Gasesti usor case si apartamente de vanzare sau de inchiriat, masini second han electrocasnice la preturi bune, locuri de munca si . Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare.


Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Publica anunturi gratuite cu cereri si oferte de servicii si produse de vanzare. CRIC HIDRAULIC TONE TIP CROCODIL , înălțime maxima 4mm.


Preturi cric crocodil - Lista cu rezultate pentru cric crocodil. Compara preturi si oferte actualizate. Exista chiar si variante de cric crocodil cu garda joasa, usor de folosit. Descopera care e cel mai bun cric auto, reusind sa il adaptezi facil cerintelor.


Acest cric de tip crocodil va fi util in principal ca model auto, oferind forta de . Mai ales ca e foarte compact. INSTRUMENTE - SCULE - VANZARE. Dimensiuni (mm): 6x 2x . Anunturi Gratuite - Admart.


Rezultatele căutării pentru Black cric crocodil 2. Capacitate: 3kg/600kg hidraulice,. Daca esti in cautarea de cric crocodil , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania. Vom contacta toti furnizorii existenti pentru cric crocodil si iti vom trimite cea . Rating: Nu a fost evaluat înc? Inaltimea maxima: 4mm.


Pret: Modificator de variante de pre? Yato, truse de scule, scule pneumatice, scule dedicate service auto, tubulare, chei combinate, dulap de . Aparat de ridicat magazine, preturi, oferte. Personalizaeaza-ti automobilul cu accesoriile auto de la Brico depot!


Masina ta merita sa sa iasa in evidenta, asa ca accesorizeaz-o cu tot ce are nevoie! Asupra bunului care face obiectul publicatiei de vânzare nu sunt . La Leroy Merlin găsești o varietate mare de produse pentru bricolaj, la cele mai bune prețuri, precum și soluții pentru casă și grădina ta. Alege dintr-o gamă variată de produse la . Informații despre stoc: 1. Galati : vand cric +cheie roti audi originale 1ron galati.


De spate eu am ridicat-o dintr-o parte si apoi am bagat un alt cric sub. Pentru schimb de ulei, furtunase etc este ok te descurci cu capre si un cric crocodil. Da vreau sa o vand in continuare numai ca lumea se sperie de .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare