joi, 31 martie 2016

Tester compresie motor diesel

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Tester compresie motoare diesel. Kit piese tester compresie motoare diesel , Silverline. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Compresiometru Diesel set Pop.


TESTER COMPRESIE MOTOR DIESEL. Set tester compresie diesel. Set de măsurare a presiunii de compresie în cilindrii motoare diesel. Măsurarea se poate realiza atât prin dopuri, cât și prin injector. Se potrivește majorității . Manual utilizare tester compresie motoare diesel.


Chiar si cand se respecta toate indicatiile tot nu se pot elimina in totalitate riscurile, de aceea va recomandam . Produsul face parte din gama Yato, categoria Scule . Lungime tija compresmetru: 5mm. Diagnostic de comprimare pentru sisteme de injecție diesel. Pentru Autoturisme si Microbuse. Dispozitivul este proiectat pentru uz profesional pe autovehicule. Utilizate pentru diagnosticul de motor diesel în autoturisme si mărcile comerciale.


Scule auto profesionale pentru service-uri auto. Gasesti tot ce ai nevoie intr-un singur loc. La diesel care e treaba cu compresia ? Kit tester compresie motoare diesel.


A nu se confunda raportul de compresie din fisa tehnica a motorului cu valorile obtinute la masurarea compresiei motorului. Masina merge foarte bine,relanti lin,fara erori pe tester. Motor pe benzina - catalog de mărfuri la prețuri reduse cu livrare gratuită. Diesel 6mm pentru barca masina Marine Diesel gaz motor pe benzină.


Intrebam pentru ca oricum voiam sa imi iau un tester de compresie , cu Vito multumesc lui Dumnezeu nu am probleme , merge ceas masina . Set amplu de testare pentru motoare diesel cu injecţie directă sau indirectă. Prin realizarea unui test de compresie vom stii sigur daca avem probleme. Ai probleme cu pornirea unui motor diesel pe timp de iarna?


Test compresie motor Zetec-SE 1. Montati un tester de compresie in orificiul de bujie se la cilindrul 1. Am fost sa-mi masor compresia motorului , cu rezultatele urmatoare: cil. Am vazut astazi manifestarea la un motor obosit: un 9l diesel de . Scara Manometru - 20bar. Manometru de compresie pentru a verifica supapele uzate sau inelele de piston ale motoarelor diesel.


Tester compresie motor diesel

Este potrivit pentru autoturisme, camioane și tractoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare