vineri, 18 martie 2016

Parbrize cluj dorobantilor

Aceasta sigla reprezinta calitatea, . Domeniul de activitate: Autovehicule - parbrize. Informatii intreprinderi. Importator direct de parbrize si geamuri auto, pentru toate tipurile de autovehicule, autohtone si straine. Va oferim servicii de inlocuire si reparare parbrize Cluj , de cea mai buna calitate si la preturi competitive. Lider national in distributia si montajul de parbrize auto.


Reparatii parbrize - Reparatii zgarieturi sticla - Polish faruri. Ii gasesti pe Dorobantilor , putin mai jos de tribunal si pe partea . Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. Esti in cautarea serviciilor de calitate? Iti oferim folii cladiri, folii auto, colantari, reparatii parbrize si reconditionare faruri.


Află date de contact, informaţii financiare, . Nume firmă ‎: ‎PILKINGTON AUTOMOTIVE ROM. About, Reparații parbrize cu o experiență de ani. Teodor Mihali (fosta Cehoslovaciei),nr. Pilkington Automotive Romania SA.


Vad ca esti din cluj asa ca poti incerca ori la Gimarom pe Dorobantilor chiar dupa dealer-ul dacia sau pe dragalina acolo la parbrize. Aplicam folie carbon 3 in relief pe elemente de caroserie. Pret 3– 5lei capota fata sau pavilion.


Folii auto omologate RAR marca LLumar. Colantare auto profesionala. This place is listed in the specialty store . Str Clujului nr 202A, loc Oradea, jud bihor. Anul trecut am cumparat un parbriz de pe strada Dorobantilor , cred ca era firma . Ro este marca utilizata de. Comentarii și sugestii: 0 . Am o problema cu parbrizul Tico-ului meu, cand am cumparat masina avea pe parbriz o. In Cluj poti incerca pe Dorobantilor in curtea interioare.


MALL DOROBANTILOR SERVICE. Apartamente de vanzare in Cluj Napoca. Constructia este situata intr-o zona centrala, pe strada Dorobantilor , nr. Dezvoltatorul nu a facut nici un rabat de la . Fie că începem cu repararea unui parbriz , aplicarea de folie pe maşină sau pe geamurile. Am scris aici pt ca le-as da in cluj de preferinta.


Noi locuri de parcare pe Dorobanţilor. Scris de Septimiu Fantea. Cod QR pe parbriz dacă ai abonament de parcare în Cluj. Bdul Dorobantilor - Lot nr 66Braila.


SC PILKINGTON AUTOMOTIVE ROMANIA SA. Calea Dorobanților 12 Cluj-Napoca. CENTRUL DE PARBRIZE PINKILGTON.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare