joi, 10 martie 2016

Moara cardan

Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Cristuru Secuiesc Ieri 21:36. Unsubscribe from Bâtea Bogdan? To connect with Utilaje Belint, . Sunt destinate pentru măcinarea boabelor de cereale. Sunt recomandate a fi utilizate în cadrul ferme.


Moara aspiratie pentru boabe MB 11. Acest anunt nu mai este activ. Am mai multe tipuri si marimi,sunt aduse din Italia . Produc mancarea pentru : bovine si porci. Optiuni posibile : cardan pentru transmisie , doua roti pentru transport , filtru de praf , macinare stiuleti de Porumb. Bărbatul a fost decapitat de moara cu care măcina porumb.


Se vinde moara italiana pentru cereale , moara se adapteaza la tractor. Model CM , putere necesara tractor – hp, 5P. O moară de vânt este compusă din: acoperiş, evantai - care roteşte cadrul.


Moara cardan

New Moară cu transmisie pe cardan other farm equipment sale advertisement from Romania. Other agricultural equipment. Maora se vinde fara cardan.


SIP utilaj de scos cartofi sfaramator de porumb tocator siloz masina imprastiat azot atomizor masina de stropit livada freza rotativa . Grebla rotativa tip PAIANJEN cu cardan. Cardane cruci cardanice ELBE GKN - Cruci si axe cardanice pana la 6. Pret Zanon Freza agricola Italia 1. Cel mai mic pret si oferte. Micul Fermier Sita pentru moara nr.


Moara cardan

There are no translations available. Aici poti gasi BMW R - Oferte noi si second hand disponibile in Motociclete. Tragedia s-a petrecut în timp ce bărbatul îşi ajuta un vecin să macine porumbul cu o moară cu cardan racordată la un tractor şi nu a păstrat o [ . Cardanul este o piesa de transmisie intalnita la masinile 4xsau cu tractiune spate.


Cardan fata 7L6521101H Audi Q7-vw touareg 3. Scie circulaire a buches Attelage points , avec cardan sur P. Lame de 6mm avec dents au carbure Poignées et roues de transport *Tarif . VAnd moara pe cardan Tonutii 8eu . Cruce cardan Linhai 20x57. Cruce cardan Linhai 20xMărește. Vand presa de balotat 30eu.


Profita acum de preturi avantajoase ✅. Cumpara moara motor tractor online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Bonţida au un renume deosebit, chiar dacă ele există pe piaţă de mai puţin de jumătate de secol.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare