joi, 31 martie 2016

Compresor umflat roti 12v

Compresor umflat roti 12v

Vandut de DIOV NEW SOLUTIONS. Disponibil in magazinul . Timpul aproximativ necesar pentru a umfla un pneu este de 3-minute. Compresoarele se prezinta ca si n. Fie ca ai nevoie de un compresor auto de umflat roti pe care sa il porti in. SUV-urilor, caravanelor etc. Ideal pentru pomparea tuturor tipurilor de obiecte, cum ar fi roțile auto, roțile.


Compresor umflat roti 12v

Ecartamentul poate fi utilizat independent de compresor , . COMPRESOR CARPRISS 12V BARI. Eu am unul ieftin, mai reglez cu el presiunea in roti si umflu diverse chestii. V , care sa umfle roata de la . De mare putere: umfla o roata standard in minute.


Norauto pentru a fi mereu pregătit de intervenție în caz de defecțiuni. Pompa de picior umflare anvelope Michelin, bari. Am băgat de-a lungul vremii sute de lei în tot felul de compresoare.


Compresor umflat roti 12v

Se poate alimenta la 220V sau de la priza auto ( 12V ), umflă roți de . Cat despre produsele chinezesti - compresor 12V in acest caz - nu . Pompa are următoarele specificații: 12V (alimentare de la bricheta mașinii), 15A. Pompa electrica metalica pentru umflat roti anvelope PILOT Recomandare. Nu rata promoțiile zilei!


Set capace roata TARIFA 14. Este timpul sa renuntam la pompele obisnuite cu maner pt umflatul rotilor! Ai o gama variata de compresoare , pentru uz ocazional, cat si regulat. Consultanta gratuita in magazin. Vând compresor de umflat roti pentru autoturisme cu priza 12V , Maxim Bari Este original FOR insa se . Cablu alimentare 12V : m. Include diverse adaptoare pentru umflare ;. A nu se lăsa compresorul conectat la priză de 12V DC fără supraveghere.


A nu se utiliza compresorul de aer pe roţi sub presiune înaltă, precum cele. Atenţie: produsul va fi umflat în mod exclusiv conform instrucţiunilor producătorului. Are inclus in pachet cablu . Compersorul mi s-a ars dupa ce am umflat roti. De ceva vreme ma batea gandul sa imi cumpar un mic compresor de aer. Si cred ca umfla roata aia a ta mai repede de minute smile.


Comanda Online sau vino in magazinele Praktiker din orasul tau. Pentru umflat roti , saltele de plaja, barci pneumatice si alte echipamente sportive. Contine si racordul pentru ventil. Cap dispozitivat de umflat roti cu manometru, ARB, cu furtun 6mm.


Cumpără-ți compresor auto 12V în siguranță de AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare