luni, 7 martie 2016

Rampa injectoare cielo

Oferte pentru rampa injectoare cielo la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Rampa injectoare Daewoo Cielo de vânzare. Anunturi rampa injectoare cielo - rampa injectoare cielo. Auto, moto si ambarcatiuni. Vand piese DAEWOO CIELO , livrare in Bucuresti si in tara.


Contactati-ne pentru pret rampa . Benzina, caroserie Berlina. Compatibil cu: Daewoo Cielo. Matiz - presiune benzina la rampa. How to Daewoo Nexia ( Heaven) shock absorber. La Cielo al meu mi-a recomandat mecanicul o curatare a injectoarelor , dar nu s-a . Vand rampa injectoare Cielo second.


Produsul Conducta alimentare rampa injectoare Cielo se afla in oferta. Astfel, la un motor cu injecție indirectă, diferența dintre presiunea combustibilului în rampă și presiunea aerului din galeria de admisie trebuie să rămână tot . Cumpara acum de pe Okazii. E supapa ce egalizeaza presinea benzinei in injectoare ? Pot sa fac rost de un motor de Nexia (echivalentul lui Cielo , pt tzarile de vest), cu supape, de cai.


In comparare cu sistemele de injectie familiare,in sistemil de injectie Common Rail generarea de presiune si injectia de combustibil sunt decuplate de rampa. INSTALAŢIA DE ALIMENTARE CU INJECŢIE DE BENZINĂ. Presiunea în rampa de injectie este corectata în functie de depresiunea din colectorul de admisie . RAMPA INJECTOARE SIMPLA Cielo. Super oferta de pret de la Radacini Auto pe LocalBiz Iasi.


Instalatie GPL DAEWOO CIELO toate 4cil orice an rezervor TI 42L PL1. Ansamblu rampã injectoare (5L SOHC) fitingului de pe rampa . Supapa control, presiune combustibil DAEWOO CIELO. KIT GPL DAEWOO Cielo toate – cilindri orice an rezervor toroidal int.


Rampă injectoare gpl folosită în diferite instalații secvențiale. Piesa de origine Daewoo Motors. Si cand m-am intors de acolo, pe rampa , uram cu a 1-a, am turat-o bine, am. Verificata pompa de injectie sa faca presiunea care trebuie.


Platinum Seller Platinum Catalin Nicolae. Ceas Bord DAEWOO CIELO 1. Vand cielo pentru programul rabla. Disponibilitate: in stoc.


Rampa este elementul pe care sunt montate injectoarele de gaz și care distribuie uniform carburantul gazos la toate injectoarele. Injectoarele sunt instrumente .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare