joi, 31 martie 2016

Pompa motorina opel astra g

Oferte pentru pompa motorina opel astra g la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Calculator EDU pompa injectie ISUZU 1. Pompa motorina opel astra g de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Mărci disponibile de Releu, pompa combustibil pentru OPEL ASTRA online,. Y17DT Livrare oriunde in tara prin curier maxim ore Pentru orice nelamurire,intrebare sau comanda va rugam . Poti plati in rate fara dobanda.


Astra G Break (T9 F35). Electrovalva debit combustibil pe pompa de injectie (timing valve). Conector maro, oval, cu pini. Compatibila cu motoarele Opel 1. Rombizconnect, Elizeu, Nr. Cu acest articol deschidem sectiunea de probleme.


Curge senzorul de debit de pe pompa de injectie si masina pierde . Opel pompa injectie auto, moto si ambarcatiuni olx. Piesa este originala in stare buna. Conducta injectie motorina , pentru injectorul si 2. Isuzu cum sa il schimbam este foarte usor , succes.


Pompa motorina opel astra g

Buna ziua, va scrie o nevasta disperata. Vand piese OPEL ASTRA F, livrare in Bucuresti si in tara. Contactati-ne pentru pret pompa injectie . CALCULATOR INJECTIE AUTO, CALCULATOR INJECTIE ECU OPEL , ECU OPEL, CALCULATOR INJECTIE ECU OPEL. Trimit in toata tara prin curierat rapi transportul este inclus in . V Benzina Combi X16XEL, Z16XE 101CP numai la ONAUTO, magazin online piese auto import. Caseta directie - Pompa servodirectie - Bieleta directie - Cap de bara . Reparatii Pompe Duze, Reparatii Pompe de Injectie cu preturi incepand de la.


Prima: exceptând Opel , restul din top sunt mașini din clasa premium. In cea mai nefericita situatie, motorina care se scurge s-ar putea aprinde. Acum la fel nu mai porneste dar nici pompa de benzina nu se aude. Tdci nici o problemă apărută la pompă.


Pompa motorina opel astra g

Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto! Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Componentele de inalta precizie, cum ar fi injectoarele si pompa de inalta. Dupa ce termin motorina voi verifica si daca a imbunatatit valorile pe.


Cele mai bune Motor-piese de schimb pentru OPEL ASTRA GTC J. Ce poate fi: pompa de benzina defecta, segmenti ,garnitura de . Aveti idee ce ar putea fii? Firmele Bosch și Denso au construit pompe de alimentare care pot realiza.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare