miercuri, 26 august 2015

Aditiv tacheti hidraulici liqui moly

Aditiv tacheti hidraulici liqui moly

Curăţă supapele, asigurând astfel o funcţionare optimă. Se numeste Hydro StoBeal parca. Am pus un flcon(300ml) si . Liqui Moly pecial pt curatarea tachetilor hidraulici.


Reduceri, promotii, oferte . Ai folosit cumva niste aditivi de ulei, flush, sau alte produse minune in ultima. Hydraulic Tappet Additive - este un aditiv de inalta performanta care amortizeaza zgomotul produs de tachetii hidraulici uzati. Curata valvele si orificiile din . Amortizează zgomotul produs de tachetii hidraulici hidraulice uzati.


Se poate adăuga oricân după care se . ADITIV ULEI SUPAPE HIDRAULICE LIQUI MOLY 3ml. Aditiv cu disulfura de molibden. Tachetii hidraulici atunci cand se infunda nu mai functioneaza. Distribuitor : Liqui moly.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Uleiuri si aditivi auto. Preturi pentru Uleiuri si aditivi auto de la 11. E drept ca de cand am pus aditivul nu am mai auzit nimic - deci tot e bun de. La motoarele cu tacheti hidraulici ,cum are Aveo 4/16v,tachetul . Metabond megasel plus pentru motorina. Tachetii sunt hidraulici , practic ei stau in niste paharele care cu timpul.


Reface functionarea eficienta a cursei supapei hidraulice. Proprietati: Elibereaza griparea tijei supapei si . Sisteme si Servicii cu profit „integrat“ – iata ce va sta la dispozitie cu LIQUI MOLY ! Nu numai uleiuri si aditivi , ci si crearea si utilizarea valorilor . Salut, Am o problema,in urma unor tacaneli ale tachetilor care nu erau continue. LIQUI - MOLY - lubrefianti, aditivi , origine, calitate, garanţie, produse.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare