joi, 20 august 2015

Motociclete ural de vanzare in moldova

Vânzare motociclete Ural în Piaţa de motociclete. Vand rezervor motocicleta Minsk IJ Hoinar Carpati Simson Jawa, Ural. TEST ET VISITE URAL EN SIBERIE - Time Travel : visiting Ural factory. Moldova Plus 65views 14:02.


Aventura celor patru motociclete URAL care au ajuns în punctele. MOLDOVA PE ROŢI, un proiect URAL Tours by Mihai Cecan Scurtă istorie Mihai Cecan este un antreprenor, web designer, aventurier, . La acea data in Romania nu . Vind motociclete la comanda si la un pret mai mic ca pe piata MD. Vand motocicleta in stare ideala fara defecte si acte in regula ! Superb, dar nu inteleg, aici ii faci reclama, ca pe Bikeshop e de vanzare. Rezultat de cautare pentru motor ural utilizate motociclete din România.


Constructorul de motociclete Ural a anunţat că va lansa o nouă gamă de modele fabricate într-o ediţie limitată, prezentarea cărora urma să . Avem aproximativ de rezultate pentru cuvinte cheie motor ural de vanzare in . Producătorul de motociclete din Irbit – Ural – a prezentat în Statele Unite un model cu ataş care va exista într-un număr limitat de exemplare. Vand kit complet tractiune pt roata de la atas - moto Dnepr ural k750. Un grup de tineri aventurieri a decis să călătorească prin toată ţara cu motociclete de marca Ural , un mijloc . Sports/ Super Sports Bike. ИЖ sau un Ural M-72/6 . Cea mai mare colecție de motociclete din România se află în. Au fost cumpărate de europeni care le vând acum și cu mii de euro.


Vespa, Mihai a cumpărat și o motocicletă URAL cu ataş. Motocicleta (apasă aici).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare