vineri, 21 august 2015

Diagnoza passat

Diagnoza passat

Oferte pentru interfata diagnoza vw passat la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Diagnoza - vw polo,golf, passat ,skoda,seat,audi. Cumpără interfata diagnoza vw passat de la unul din magazinele noastre. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, . Deci cat am cautat mufa aia de diagnoza. Probleme port OBD - nu pot face diagnoza la masina.


Diagnoza passat

Torque OBD check - aplicatie de diagnoza si. Mai multe rezultate de la vwforum. Acest clip video va arata unde este localizata mufa de diagnoza la VW Golf mk4. Vag com 4interfata tester diagnoza. Nu ma pricep ce cablu de diagnoza sa-mi iau!


Interfata diagnoza auto VAG COM 15. Sunt atatea modele si habar nu am care e bun. Deci, mie imi trebuie pentru facut loguri, . USB nou, afiseaza acum informatii suplimentare despre . Am cumparat de curand aceasta interfata sa o folosesc ptr. Passat Bsi Jetta MK - lumini de . De la producatorul celor mai bune aparate de diagnoza OEM, folosite de.


Aici se vor posta scanuri de diagnoza , fie doar codurile de eroare si mesajele acestora, fie tot scan-ul din diagnoza facuta, in vederea obtinerii . Cu toate acestea, la fel ca toate mașinile, nici acesta nu este . Aceasta interfata diagnoza ELM3OBD II poate identifica sau detecta erorile. O conectati la mufa de diagnoza a masinii, activati bluetooth-ul,. Diagnosticarea sistemului de recirculare a gazelor de evacuare – diagnoza EGR. Dacă nu se stinge vă recomandăm să duceţi maşina la o diagnoza cât mai repede.


OBDeleven este un device de diagnoza , cu capabilitati de citire si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare