marți, 18 august 2015

Kit ambreiaj exedy

Kit ambreiaj exedy

Kit Ambreiaj (Set Ambreiaj) EXEDY de calitate OEM la un preț avantajos. Disc Ambreiaj EXEDY de calitate OEM la un preț avantajos. Kit ambreiaj EXEDY de cea mai buna calitate pe Autohut. Beneficiezi de Consultanta, Garantie , Cele Mai Bune Preturi, Livrare in Tara ore. Poti plati in rate fara dobanda.


Piesele comandate le poti ridica de la unul din punctele noastre de livrare sau le. Oferte pentru kit ambreiaj exedy la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără kit ambreiaj exedy de la unul din magazinele noastre. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Tehnologie speciala Exedy cu raze mari ale soarelui de la placa de presiune;.


Probleme ale kit -urilor de ambreiaj si rezolvarea lor, impreuna cu. Dupa o experienta neplacuta cu ambreiajul Luk care m-a tinut 40. La montaj s-a potrivit perfect. O mica problema am intampinat sa ii . Disponibilitate: in stoc . Include si rulment presiune marca NSK, made in Japan . Produsul este Made in Japan. Cumpara online de la automobilus.


Salut tuturor, Am o Honda 2. Ce recomandati dintre Exedy si Luk, ca si producatori de kit ambreiaj ? Informatii despre Exedy - kit ambreiaj sport Evo - ANK-MK04H601. Zestaw sprzêg³a CELESTE,L30LANCER 2. Rulment Presiune Cutie, Rulment de presiune,Pompa Ambreiaj, supapa de reglare, cilindru. Vezi kit ambreiaj pentru masina ta:.


Disc ambreiaj EXEDY MBD075U Cod articol: MBD075U EF72AFE . Set de dispozitiv pentru centrat ambreiaje motoare BMW 2. D16s can hold up 9-12psi on stock.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare