miercuri, 5 august 2015

Kit ambreiaj peugeot 206

Kit ambreiaj peugeot 206

Oferim un sortiment larg de 206 . Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Poti plati in rate fara dobanda. Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - kit ambreiaj peugeot.


Kit ambreiaj peugeot 206

Kit Ambreiaj Peugeot OLX. HDi eco diesel cai si poti plati in rate fara dobanda online sau la unul din sediile noastre. Parc Auto situat in Bucuresti.


ISTORIA VORBESTE AICI Peugeot 2- 2. Comanda online de la KitAmbreiaj. Calitate la Preturi Mici. Piese auto ieftine cu livrare rapida - CarZone. Consultanta la Achizitie. PEUGEOT la pret accesibil.


Oferte produse si servicii: kit ambreiaj peugeot 206. Motorizare compatibila: 1. Importanta schimbarii kit -ului de ambreiaj in timp util! Manopera schimbare ambreiaj pentru urmatoarele modele de masini:. Ce este un ambreiaj , cum functioneaza, ce probleme pot aparea si cum le.


Schimbați kit -url de ambreiaj doar la service-uri autorizatate, . Manopera inlocuit kit ambreiaj – 9lei, in loc de 40lei pentru orice tip de autoturism si utilitara pana in tone. Promotia este valabila numai cu conditia . Discul de ambreiaj este o componentă a maşinii care se uzează atât din cauza deselor opriri şi porniri pe care şoferii sunt nevoiţi să le facă, cât . Arcurile oferă o uşoară „toleranţă” atunci când ambreiajul este cuplat, ajutând. Daca esti in cautarea de kit ambreiaj peugeot 20 noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania.


Kit ambreiaj peugeot 206

Vom contacta toti furnizorii existenti pentru kit ambreiaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare