joi, 13 august 2015

Pompa injectie bmw 525 tds

Chiulasa bloc pompa injecție injectoare BMW 2. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Oferte pentru pompa injectie bmw 5tds la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără pompa injectie bmw 5tds de la unul din magazinele noastre. CP în mod convenabil de la AUTODOC.


Vand pompa injectie bmw 5tds e( bosch ) cod 515. Seria 5: va salut cu respect. Cu toate acestea, avem o nouă livrare în curând!


Preturi valabile doar pentru comenzile online ! Convenabil serviciu de căutare pentru anunțuri de . Detin un Bmw 525tds din de 143CP automat. BMW in stare buna, porneste bine si la rece si la cal. Constanta Constanta Telefon validat. Stie cineva care ar trebui sa fie avansul la pompa de injectie la o Frontera A 2. Sau pe unde as putea gasi o astfel de informatie?


Cumpar pompa injectie bmw 5tds ,cumpar piese auto fiat punto,cumpar piese auto seconcumpar piese auto solenza,cumpar piese auto oltcit,de unde . Consumul mediu era de litri pentru 325td şi 7. BMW oferea în premieră acest tip de injecţie pe noile propulsoare cu . Voi cum ati reglat avansul la injectie ? Extractor pinion pompa injectie BMW - Opel 2. PIESE DE SCHIMB PENTRU POMPELE DE INJECTIE DIESEL. Orice pompă de combustibil trage din rezervor o cantitate de carburant mai mare. Buna seara sunt diperat mi-am cumparat un bmw 5tds ede cateva zile si am un . Tutorial demontare pompa injectie ediesel ( tds ). Fac acest tutorial pentru cei care vor sa dea jos pompa de injectie de la model E36 . BMW 5TD/ TDS Touring/Opel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare