joi, 20 august 2015

Antigel ecotech

Anticongelant permanent pentru auto si industrie pe baza de GLICOL MONOETILIC. Nu contine amine si nitrite sau alte substante . Protejeaza circuitele din instalatie, indicat in special pentru materiale din . Preturi antigel ecotech - Lista cu rezultate pentru antigel ecotech 60. Compara preturi si oferte actualizate. ANTIGEL PENTRU CENTRALE TERMICE . Click sa citesti mai departe. Ecotech Chemicals, Soseaua Dudesti-Pantelimon, Nr.


Antigel ecotech

Producator roman de solutii chimice cum ar fi antigel ,pasta verde,spuma. Pompa manuala de testat instalatii bar BX. Beneficii : Reducerea punctului de inghet.


Comanda online antigel panouri solare! Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la S. In oferta noastra veti gasi o gama larga de anticongelanti: antigel centrala termica, antigel solar in functie de temperatura de rezistenta la inghet si de volumul recipientului in care este ambalat, cat si detartranti instalatii:. ECOTECH CHEMICALS SRL prin . Antigel -30°C - destinat instalatiilor cu panouri solare presurizate.


Antigel ecotech

Aplicatii: imbunatateste transferul termic in radiatoare, aparate de climatizare, incalzire, reduce . Antigel panouri solare concentrat - glycoxol termocool 10l. Termice - Electrice - Sanitare Termice. Ramnicu Valcea Azi 13:11 . Antigel centrale termice -6 aditivat termodinamic, produs in Romania de Ecothech Chemicals.


Produsul poate fi achizitionat direct de la producator , la cel mai . Outdoor Aysgarth Célèbre Craghoppers 4RSPpqBwSetteuse 100d Charmel Maillot La Lise Bain Jet Antigel De ZwUUB8Fq1.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare