joi, 6 august 2015

Angajez spalator auto bucuresti

Lucrator spalatorie auto. Bucuresti , Sectorul Ieri 10:Full time. Locuri de munca - oferte full time. Intra acum pentru a vedea lista completa de oferte de angajare.


Promenada folosește cookies ca tu să te bucuri de cea mai bună experiență pe site. Am creat opțiuni speciale pentru personalizarea preferințelor tale și . Linie automata profesionala, transport la domiciliu. Principalele joburi de 9Auto de astăzi din România. Un serviciu convenabil pentru căutarea unui loc de muncă și . Societatea de Transport Bucureşti STB S. Meganul l- am facut de o mie de ori mai bine la o astfel de spalatorie , la nici juma. Prin contractele incheiate de CI cu Allianz Tiriac, Asirom, Omniasig, Generali Asigurari, Garanta, Ardaf, Grupama, Uniqa, Euroins, Astra, BCR . Personal Restaurant (Ospatar Ajutor Bucatar/ Spalator Vase) SARA RESTAURANT.


CONSILIER VANZARI PIESE AUTO WEBHELP ROMANIA. ELECTRICIAN AUTO , STUDII MEDII, FARA EXPERIENTA PRECIZATA, MIF INVEST SRL. POSTURILE SUNT PENTRU BUCURESTI , TRINC RO SOLUTIONS INTEGRATOR SRL. Descoperă spălătoriile auto OMV Top Wash, spălătorii self-service de mașini disponibile non-stop, pe întreg teritoriul României. La Leroy Merlin găsești o varietate mare de produse pentru bricolaj, la cele mai bune prețuri, precum și soluții pentru casă și grădina ta.


Atenție, nu faceți angajări înainte de semnarea acordului, dacă firma este admisă! Doresc sa fac o spalatorie auto ,se poate incadra in actiunea startup . Angajări în martie 2019: Azi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare