marți, 25 august 2015

Disc ambreiaj hyundai accent

Kit ambreiaj Hyundai Accent de vânzare. Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Disc ambreiaj Hyundai Accent de vânzare.


Discul de ambreiaj este o componenta a kitului de ambreiaj. Este format dintr-o suprafata de frecare. Cele mai bune prețuri la piese de schimb de înaltă calitate, reduceri. Poti plati in rate fara dobanda. Benzina, kw, caroserie Hatchback.


Puteti ridica piesa de la sediul nostru . HYUNDAI ACCENT limuzina (MC) (D4FA) 1. Vand disc ambreiaj Hyundai Accent 1. Comanda online de la KitAmbreiaj. Piese auto ieftine cu livrare rapida - CarZone. Diametru ‎: ‎1 Disc Hyundai - Auto, moto si ambarcatiuni - OLX. Cumpara acum de pe Okazii.


Disc ambreiaj hyundai accent

Verifica oferta de piese disponibile in categoria AMBREIAJ. Vand piese Hyundai Accent - livrare Bucuresti si in tara. Ridicare din locatii la nivel national sau livrare prin curier rapid.


CRDi GLS, putere motor 110Kw . De la suma de 5Lei la o comanda. Disponibilitate: In stoc . Oferim factura si garantie. Livrare rapida prin Curier sau ridicare personala din Buzau. Kit-ul de ambreiaj contine: -placa presiune 185mm diametru - disc ambreiaj. Cica s-ar fi dus placuta (nu stiu care), discul de ambreiaj si nu stiu.


Disc ambreiaj hyundai accent

Activităţi şi campanii, Autoturisme şi Suv-uri, Getz, Accent , REVIZII . Calitate la Preturi Mici. Dezmembrari Belciugatele. Consultanta la Achizitie. Dacă se simte o diferenţă notabilă brusc, verificaţi urgent ambreiajul.


Gasesti pompa ambreiaj , cilindru receptor ambreiaj , cablu, conducta si.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare