joi, 20 august 2015

Kit ambreiaj dacia

Kit ambreiaj dacia

Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Oferim un sortiment larg de accesorii auto pentru DACIA Kit . Ci Euro Euro fara rulment de presiune ORIGINAL DACIA . K9K 89 pentru motoare cu volanta cu masa dubla. Piese - Accesorii Autoturisme.


Contine: placa presiune disc ambreiaj . Diesel , magazin online piese auto noi. Comparați prețurile noastre cu cele . Kitul contine disc de ambreiaj , placa de presiune si rulment de presiune, producator Renault. Iata ca a sosit momentul sa schimb si kitul de ambreiaj la Logan. Motivul pentru care acesta trebuia schimbat este ca avea un numar foarte . Array cu reducere si livrare gratuita din stoc.


Garantie conform certificatului de garantie. Disc ambreiaj dacia de la distribuitori, producatori directi prezenti pe Bizoo. Placa de presiune si disc de ambreaj. Parc Auto situat in Bucuresti. Calitate la Preturi Mici.


Consultanta la Achizitie. PLACA PRESIUNE DACIA Ø2PLACA. RULMENT PRESIUNE Ø2DACIA RULMENT. Tara/Judet, Romania/Bucuresti. DACIA Logan Solenza Sandero Duster.


MERCEDES BENZ C- Class Sprinter E-Class A-Class Vito. PEUGEOT 3 2 4. Acum ore - Asigurare pornire motor (pedala ambreiaj ) Avertizare franare de urgenta. Sistem de avertizare/asistenta la . Essential car parts including brake pads from the UK's number one supplier. FREE next day UK delivery available. Same day click and collect Euro Car Parts.


Kit ambreiaj dacia

Retrouvez un large choix de pièces auto pas cher Carter Cash. Dacia nu se vinde în România.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare