vineri, 21 august 2015

Spray vopsea auto albastru

Spray vopsea auto albastru

Cumpara spray auto albastru online pe eMAG. Oferte pentru spray vopsea auto albastru la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără spray vopsea auto albastru de la unul din magazinele noastre.


Spray vopsea auto albastru

Contine vopsea, lac, intaritor si diluant. Cu un spray Duplicolor de 3ml se poate vopsi un element de caroserie . De ce să o lași, când o poți repara cu un spray auto de la Norauto? Domeniu de utilizare: special pentru retușarea . Spray Etrier Rosu, Albastru ,Galben K2. Vezi oferta de spray vopsea auto neagra, alba, crom,! Realizam spray vopsea pe orice cod de culoare - metalizat, soli mat sau texturat.


Preturi vopsea auto - Lista cu rezultate pentru vopsea auto. In cazul in care sesizati . AutoKarma va ofera catalogul de vopseluri auto New F. Consultati acum catalogul nostru online de vopseluri. Comanda online Sep spray vopsea negru 400ml, la pret avantajos 12. Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul tau. VOPSEA SPRAY METAL PRISMA 4ML SCHULLER.


Gama larga de sprayuri cu vopsea. Produse usor de aplicat, foarte rezistente si cu uscare rapida. VOPSEAUA se prepara si apoi se injecteaza direct in spray.


Pasul 3: Aplicati cu sprayul din dotare vopseaua pe panoul vizat pentru retus. Vopsea cu uscare rapida ,. DESTINAŢIE : Auto , moto, decoraţiuni, altele. Oferta se încheie în: Auto - cele mai vandute.


Specificatii Tehnice: Volu4ml Culoare: Albastru 61G. ATENTIE: Odata folosit spray -ul nu se poate refolosii, folositi tot continutul tubului in aceiasi zi. Anunțurile utilizatorului Accesorii Auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare