vineri, 14 august 2015

Pompa de injectie ford transit

Pompa de injectie ford transit

Piese - Accesorii Utilitare – Camioane. Bucuresti, Sectorul Ieri 11:02. Oferte pentru pompa injectie ford transit 2. Cumpără pompa injectie ford transit 2. De obicei, pompa este situata in re. Mărci disponibile de Garnitura, pompa injectie pentru FORD TRANSIT online, în mod mai convenabil și profitabil decât cu amănuntul.


Pompa de injectie ford transit

Vehiculul care ti se potriveste. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . Vindem pompe de injectie provenite din dezmembrari in stare de functionare. Compatibile pentru FORD TRANSIT fabricatie - arata numarul - . Contactati-ne pentru pret pompa injectie . Totul a fost bine, motorul a fost putin mai zgomotos dar in rest nu . Comanda simplu si rapid piese auto pentru masina ta. Platesti in rate fara dobanda, primesti factura si garantie.


Reparatii Pompe Duze, Reparatii Pompe de Injectie cu preturi incepand de la 500. Reparatii si reconditionari pompe de injectie diesel BOSCH VP pentru Opel 2. Supapa pompa injectie IMV :966552338 1920QK, 151488 6C1Q9358AB. When you visit any website, it may store or retrieve information on your browser, mostly in the form of 'cookies'.


Ford focus si Ford tranzit. This information, which might be about you, your . FORD : Focus TDDI, Mondeo TDDI, Transit DI, etc. DI din dezmembrari, piesa este in stare perfecta de functionare.


Tddi Cod piesa 400. Dacă ai o maşină cu motor diesel cu injecţie directă common-rail, sau chiar cu pompă -duză, ar fi mai bine să te abţii de la a folosi uleiul vegetal .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare