luni, 31 august 2015

Pompa injectie raba noua

Pompa injectie raba noua

Anunturi pompa injectie noua - pompa injectie noua. Pentru mai multe detalii sunati. Vand pompa injectie raba noua sigilata pret negociabil Urgent ! MODIFICAREA INJECTIEI MOTORULUI U4DE LA POMPA DE INJECTIE ROTATIVA TIP DPA LA. Prima pornire utb 4modificat cu pompa de injectie de raba.


PRIMA PORNIRE PE TIMP DE IARNA. UTB ARE POMPA DE INJECTIE DE RABA. Salut, Aşa cum scrie şi în titlu, vând pompă de injecţie pentru RABA Turbo.


Menţionez că pompa este nouă şi a fost (şi este) ţinută în ulei. Se poate livra in urma trimiterii comenzii in aproximativ. Am o combina C M, am avut pompa de injectie rotativa pe ea dar ma dispera mereu. Injectorul este verificat, pompa noua verificata a mai ramas . Piese Auto Raba si Saviem.


Pompa injectie raba noua

ELEMENT POMPA INJECTIE TRACTOR U 650. Element p-pa injetie RABA 0Mefin. Lista de anunturi cu pompa injectie raba noua de pe micapublicitate. Pompa de injectie NOUA si am probleme.


Cap hidraulic pompa injectie U445. Comercializam la comanda pompa injectie noua pentru motor Hatz 1D81. Reparam pompe injectie pentru: UTB, Raba MAN, autoutilitare, autoturisme. Pompe injectie Tractor u6pompe injectie Raba 215cp pompe injectie.


Priza putere saviem noua cu factura si garantie Orice piesa raba saviem. Cabina de tractor noua , Suport pentru prosoape pentru agatare. Vand piese pentru tractor u6u4u8raba saviem, Punte raba dubla, Vand vidanja. Rezultatele căutării pentru pompe injectie zetor printre anunțurile din întreaga țară. Prezint cele mai simple metode de verificare.


O noua Motorina - ECO DedyVit. Pornire UTB 4iarna pompa de.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare