vineri, 5 februarie 2016

Ambreiaj smart fortwo

Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Oferim un sortiment larg de Fortwo I . KIT AMBREIAJ si VOLANTA MASA DUBLA SACHS SMART FORTWO 0. Poti plati in rate fara dobanda. Unsubscribe from Silviu Smart?


Smart Fortwo chirurgie de ambreiaj. Mărci disponibile de Disc ambreiaj pentru SMART FORFOUR online, în mod mai convenabil și profitabil decât cu amănuntul. Comparați prețurile noastre cu . Contine: placa presiune, disc ambreiaj , rulemnt presiune . Produsul este nou si beneficiaza de reducere doar daca este montat in service-ul nostru. Livrare oriunde in tara prin curier maxim ore. Pentru orice nelamurire, intrebare sau comanda va rugam sa ne . Rulment presiune ambreiaj hidraulic pentru SMART FORFOUR Hatchback . Diesel, kw, caroserie Vehicul teren decapotat.


Puteti ridica piesa de la sediul . Calitate la Preturi Mici. Consultanta la Achizitie. Comanda online de la KitAmbreiaj.


Piesa originala perfect . Gasiti in stocul nostru diverse piese pentru acest . Informatii despre vand actuator ambreiaj smart fortwo. Stoc epuizat la 05-09- 201 pret 30Lei pe Okazii. SMART Intra AICI si alege o piesele necesare pentru ambreiaj ! Gasesti pompa ambreiaj , cilindru receptor ambreiaj , cablu, conducta si furtun!


CDI original din dezmembrari auto, in stare foarte buna de functionare cu garantie si factura timp de luni. Magazinul nostru online m. Comutator, actionare ambreiaj (Tempomat) pentru SMART FORTWO cupe (450) la prețuri uimitoare. Revista britanică Autocar a testat-o. Noile smart fortwo și smart forfour au prețuri pentru România.


Acum ore - Mini-mașina vine însoțită de hashtag-ul “rooflove” și are la bază versiunea smart EQ fortwo cabrio. Este dinamică, sustenabilă și reprezintă . Dacă tot avem două smarturi la București am zis să dăm o tură prin Germania tot cu un smart , dar de data. The powertrain of the future needs to be environmentally friendly while maintaining vehicle dynamics and supporting active safety.


Back to top #laurcj Posted November Montaj ambreiaj KM Auto Technik.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare