luni, 8 februarie 2016

Claunic piese auto

Suntem alaturi de dumneavoastra si de masina dumneavoastra, ori de cate ori aveti nevoie. Auto , moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Parcul nostru de dezmembrari auto , cu un depozit la Targoviste si unul la. Va oferim o gama larga de piese auto de schimb pentru autovehicule . Magazin piese auto Targoviste.


Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 58. SC CLAUNIC SH SRL este operator economic autorizat să desfăşoare activităţi de colectare şi tratare a vehiculelor scoase din uz, dezmembrări auto , . Adresă ‎: ‎Văcărești, jud. Căutați service auto și dezmembrări auto Brașov? Dezmembrari Targoviste Dambovita. Service auto, dezmambrari auto, tractari, inchirieri auto, piese auto.


Activitate de dezmembrari auto , si mici reparatii auto. Import piese auto si accesorii. CLAUNIC SH SRL –afacerea unei echipe care a debutat cu vanzarea de piese din dezmembrari dar si piese noi din import. Ori de cate ori vine vorba de piese din dezmembrari ne ducem inevitabil cu gandul la un parc de dezmembrari auto si un service, in care sa . Reparaţii sisteme de injecţie.


Piese de schimb şi accesorii. Vezi ce locuri de munca sunt disponibile chiar acum la CLAUNIC SERVICE SRL. Claunic Auto: Comert si distributie piese auto import. Claunic Service Auto Brasov Oferta de produse si servicii completa: service auto, magazin piese auto , dezmembrari auto , piese auto din dezmembrari, piese . Service Auto ACC - Serviceuri de calitate - Ateliere auto , reparatii auto - AUTO CHECK CENTER, Rețea națională de service-uri.


It operates in the Intermedieri în comerţul cu maşini şi piese industry. MarcoCars comercializeaza piese auto din dezmembrari import Italia. Avem o vasta experienta in domeniul pieselor auto , din 20in Italia, iar din anul 20si. Claunic Service - service auto Audi, BMW, Dacia, For Mercedes-Benz, Opel, Seat, VW din , Vrancea: adresa, telefon, program service, specializari.


In 20ne-am extins activitatea si in judetul Brasov, prin depozitul de piese second-han de. CLAUNIC AUTO PARTS SRL, Cauţi un service auto Braşov, Braşov?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare