joi, 11 februarie 2016

Kit ambreiaj volvo s40

Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Oferim un sortiment larg de SII (MS) Kit . Principalii reprezentanți ai multor. Largă selecție de Disc Ambreiaj originale pentru VOLVO S. Cele mai bune prețuri la piese de schimb de înaltă calitate, reduceri. Salut tuturor celor de pe forum. In urma cu vreo luni, cand calcam pedala de ambreiaj se auzea un huruit, fara alte probleme, intra normal in . Poti plati in rate fara dobanda.


Kit ambreiaj volvo s40

Piese auto ieftine cu livrare rapida - CarZone. producator Sachs, garantie luni, livram in toata tara in 24H, cu plata ramburs. Magazin Piese Auto VOLVO Vcu livrare prompta in toata tara. Rulment de presiune central.


S, V5 C3 CPreturi fara concurenta. Pentru comenzi sau informatii suplimentate nu ezitati sa ne contactati. Vand piese VOLVO V4 livrare in Bucuresti si in tara.


Contactati-ne pentru pret kit ambreiaj VOLVO V40! Magazin auto de piese pentru VOLVO SI (VS) sta la dispozitia dumneavoastra. Calitate la Preturi Mici. Consultanta la Achizitie.


Magazine cu mii de calificative pozitive, Reduceri si Livrare Gratuita . Am de vanzare disc ambreiaj de volvo vfabricatie 20motor benzina 1. Cumpărați AMBREIAJ PIESE pentru VOLVO SII MS 1. Un amic vinde un S-ul negru din 200 2. B, am chiulasa, cutie de viteze, motor, injectoare, pompa de . Diametru exterior cuzinet 4mm, Profil butuc roata 5x 4, Numar dinti , Versiune GD 11X. Vrei sa stii cum se aeriseste. Volvo Vdin 1997-200 1. Cumpara Pachet filtre revizie VOLVO SII TAWD 2cai, filtre Fram de la eMAG! Descopera promotiile zilei, ai.


Revizie Auto Service ofera servicii de calitate pentru inlocuirea kit -ului de ambreiaj ! Nu face compromisuri cu privire la componentele masinii tale. Ambreiaj si volanta Vorbim de acel sistem de la masina care face. Getrag 29 Bearing, Gasket and Seal Kit Part #: BK235AApr 1 20 The.


Foto: Cutia de viteze cu dublu ambreiaj EDC GETRAG Transmission. Powershift Dual Clutch Kit System DCT Getrag 6DCT250We Deliver. FREE next day UK delivery available.


Kit ambreiaj volvo s40

Same day click and collect Euro Car Parts.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare