vineri, 19 februarie 2016

Kit ambreiaj logan pret

Cumpara kit ambreiaj logan 1. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Kit ambreiaj volanta logan 1. Kitul de ambreiaj este format din placa de presiune metalica, disc cu suprafata de frecare si rulmen. Oferte pentru kit ambreiaj logan 1. Cumpără kit ambreiaj logan 1. Auto piese la preț redus. Merge pus kit de diesel cu disc si placa mai mare in aceiasi carcasa? Vreau sa fac vechea manevra ca.


Kit ambreiaj logan pret

MPI - produs original 1 similar cu echiparea de uzina. Poti plati in rate fara dobanda. Ambreiaj de origine Logan 1. Pret pana la: 39Lei. Kit-ul contine: - placa presiune diametru 181.


Manopera Inlocuire kit ambreiaj Logan 1. Diesel (cu ambreiaj mecanic), . Codul este pentru Solenza, Logan berlina, Logan MCV, Sandero, toate cu . DCI An - arata numarul - nu include rulmentul de presiune. Chit ambreiaj pentru Dacia Logan 1. Iata ca a sosit momentul sa schimb si kitul de ambreiaj la Logan. Motivul pentru care acesta trebuia schimbat este ca avea un numar foarte . Mașina ta Dacia Logan are nevoie de un ambreiaj nou sau doar de anumite piese auto din sistemul de ambreiaj ? Nu ezita să ne vizitezi pentru a descoperi . Disc ambreiaj aftermarket sau Disc ambreiaj originale, la preturi avantajoase.


Mărci disponibile de Rulment de presiune central pentru DACIA LOGAN online,. Achizitioneaza acum la un super pret acest voucher de reducere pentru manopera inlocuire kit ambreiaj Dacia Logan ! Piese Dacia Logan : placa si disc ambreiaj , curea si role distributie , radiator apa , compresor ac , condensor ac , disc frana , caseta directie , pompa inject . Fetele discului de ambreiaj se uzeaza o data cu frecarea exercitata de catre. Vand piese Dacia Logan - livrare Bucuresti si in tara. Solicita pret kit ambreiaj. Disponibilitate: in stoc . Adaugă in Wishlist Compară produs.


Transport Gratuit RON100+. Consultanta la Achizitie. W (PS); 14ccm; cod motor: K9K 7]. Renault (Megane, Logan , Clio). Nu face compromisuri cu privire la componentele masinii tale.


Lista de preturi pentru manopera. Schimbat kit ambreiaj LOGAN. Piese auto noi originale si aftermarket si accesorii auto de calitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare