miercuri, 17 februarie 2016

Ulei mobil esp formula 5w30

Ulei mobil esp formula 5w30

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Mobil ESP Formula 5W-este un ulei sintetic de motor de performanta avansata creat pentru a contribui la realizarea unei puteri de . Produs lider al industriei ideal pentru autoturismele diesel. Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Vezi disponibilitatea din Praktiker-ul de langa tine sau Comanda Online!


Ulei mobil esp formula 5w30

Magazin on-line Lubrifianti- Uleiuri. Mobil Esp Formula 5Weste un ulei de motor creat pentru a contribui la realizarea unei puteri de curatare exceptionale, protectiei antiuzura si a performantei . Ideal în special pentru ultimele modele de autoturisme cu filtre de particule pentru motorina. Full Sintetic - Benzina - Diesel. Ofera perfermante maxime si la temperaturi mari ale . Piese - Accesorii Autoturisme.


Este un ulei sintetic de motor de performanta avansata creat pentru a contribui la realizarea unei puteri de curatare exceptionale, protectiei antiuzura si . Termen de livrare: 2h-48h. Dezvoltat pt a prelungi. PROMO de DOAR 14lei!


MOBIL ESP FORMULA 5WButoi 208 . Test Zimna olejów Mobila 5WPobrano identycznych próbek i zamrożono je do temperatury -30°C. Comanda online si ai retur in zile si Livrare gratuita la comenzi de peste 3RON. Ulei de motor full sintetic.


VASCOZITATE: 5WCANTITATE: 1L 4L Tip ulei : Sintetic, Norme ACEA:CC, Norme API: (Meets Engine Test Requirements) SM/SN,CF, Norme JASO: . Cod produs: esp- 5w--4L. Mobil ESP Formula 5W-is an advanced performance synthetic engine oil designed to help provide exceptional cleaning power, wear protection and . Retur gratuit in de zile! Info si comenzi: 078680101 072986844 0746056840! Desi de cand am BMW am pus numai uleiul OEM BMW 5W, la urmatorul.


Mobil esp formula 5wcred ca este in jur de 80ron/litru,nu? Expertii in prelungirea vietii si eficientei motoarelor confirma ca acest . Castrol, ulei de motor Aral, ulei de motor BMW longlife, ulei de motor Mobil , ulei de motor GM. Ma gândesc sa trec pe ulei.


Detalii tehnice: VASCOZITATE: 5W- ; CANTITATE: 1L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare