vineri, 19 februarie 2016

Regulator presiune logan 1 5 dci

Regulator presiune logan 1 5 dci

VAND REGULATOR PRESIUNE POMPA INJECTIE DACIA LOGAN 1. DCI produsul este nou se livreaza in 1-zile lucratoare, se emite factura. Pentru orice alta piesa, nu ezitat. Regulator presiune Dacia logan Renault Clio 1. Nu a mai avut nimeni probleme cu regulatorul de presiune de pe pompa de injectie 1. Probleme regulator de presiune.


Dupa schimbare se aude beep. Model, Megane Logan Sandero Kangoo Modus Clio Captur Scenic. Masina este un Logan Laureat 1. Kit regulator presiune carburant DACIA LOGAN ,SANDERO 1. Cantitate: Disponibilitate: . Piese de origine Dacia, Renault . Cumpara acum de pe Okazii. Preturi rulment presiune logan - Lista cu rezultate pentru rulment presiune logan.


Valeo Kit ambreiaj Logan , Sandero , Duster 1. Vindem pompa inalta pentru dacia logan si renault clio 1. Pompa de injecție Delphi DFPutilizată la motoarele diesel cu injecție. K9K) ale automobilelor Dacia, platforma X( Logan , Sandero, MCV, Pick -up). IMV): controlează presiunea maximă. Motorul invarte, dar nu porneste la Renault Megane 1. CONCLUZII: Daca regulatorul de presiune este imbacsit cu mizerie si gome,.


Dacia Logan , Renault Clio Megane Scenic. La sistemul de injectie Delphi,prezent la Renault, Logan si Forfiltrele vor fi . Catalog de piese auto pentru DACIA Logan I MCV (KS) 1. Am in plan sa demontez regulatorul de presiune de pe pompa de inalta. Andrei mi-a dat sa vizionez un test de franare a unui Logan cu ABS. A SISTEMULUI COMMON RAIL DELPHI DCM – 1. Imagine anunţ VAND PIESE SH PENTRU DACIA LOGAN 1. Dci cu cotProducator de piese : speed.


Pompa injectie logan dci de vanzare vand motor logan diesel. Fulie arbore cotit la modelele diesel are miezul din cauciuc si cu. DCI euro este cea mai mare problema a motoarelor Dacia si Renault. Acestea sunt: injectoare, turbosuflante, senzori de pe rampa de injectie, regulator presiune combustibil, pompe de injectie. Limitator de presiune sensibil la sarcina.


Regulator presiune logan 1 5 dci

Supapa regulator debit Delphi pentru pompa de injectie Logan motor dCi ;. Defectarea acestui reper duce la un mers neregulat la relanti in special cand . Diagnosticarea circuitului de joasa presiune.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare