miercuri, 3 februarie 2016

Antigel g12+

Antigel g12+

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Poti selecta facil cel mai bun antigel G1 dupa ce parcurgi cu rabdare acest scurt ghid de cumparare Clovis. L la pret avantajos de pe Auteco. Poate inlocui cu succes antigelul G13.


Nu sunt opinii despre acest produs. Compatibil cu toate motoarele grupului VAG care necesita antigel tip G12;. Lichid de racire concentrat pentru noua generatie de motoare. Compatibil pentru toti producatorii de autoturisme si autocamioane de pe piata. Protejeaza sistemul de racire impotriva inghetului, coroziunii si a supraincalzirii motoarelor cu combustie . Produsul este destinat utilizarii in sistemele de racire ale motoarelor vehiculelor moderne care necesita utilizarea de lichid . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Antigel.


Vrei un antigel pur, nediluat, la un pret accesibil? Acesta este motivul pentru care apă este combinată cu antigel ,. Ma rog, nu eu ci mecanicul meu. Costuri: - Termostat Vernet 3kLei. Antigelul auto concentrat RED LINE Geste un antigel profesional de ultima generatie, aditivat in tehnologie HOAT, de tip LONG LIFE dedicat utilizarii la . GLYCOXOL Kantigel auto contine inhibitori de coroziune pentru otel, fonta, alama, aliaj de lipit si.


Antigel g12+

Raport 1l apa distilata: 1l antigel = -37°C Pentru mai multe detalii va . Concentratie: -70°C Ambalare. Proiectat pentru motoare pe benzina si Diesel moderne. Rezistenta la inghet pana -37°C. Antigel de la 2lei în magazin online PandaShop. Este un lichid antigel conceput pentru sistemele ALU, dar care poate fi folosit pentru toate tipurile de motor, fiind lipsit de nitriti, amine, fofati, boraţi şi silicati, . Rate in magazin, aprobarea creditului pe . Acumulatori Bosch începând de la 1lei buc.


L Mastercare MASTERCARE pentru o gama larga de automobile incepand de la numai 2lei. ANTIGEL HEPU GPLUS MOV 1. Comanda online din magazinul Timas . Produsele pot fi ridicate de la unul din sediile. TDI 1CP în mod convenabil de la AUTODOC.


Livrare rapidă și prețuri accesibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare