miercuri, 10 februarie 2016

Liqui moly aditiv diesel

Liqui moly aditiv diesel

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Cu ajutorul ghidului Clovis. Se adauga rezervorului inainte de alimentare. O doza de 3ml fiind suficienta pentru max. Despre aditivi in combustibil. In schimb, nu am folosit niciodata aditivi pt combustibil.


Oferte pentru liqui moly aditiv motorina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără liqui moly aditiv motorina de la unul din magazinele noastre. Curata depunerile de pe duzele injectoarelor si din camera de combustie. Elimina zgomotul motorului si ofera un mers uniform datorita . Speed Tec Diesel este un aditiv diesel pentru imbunatatirea combustiei si a acceleratiei, chiar si la turatii joase! Complet compatibil cu toate tipurile de diesel si . Informații despre stoc: 5lei.


Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Prin urmare, mulți conducători auto adaogă aditivi speciali în combustibili. Mai bine gasesti un tip de aditiv care trebuie turnat in motorina. Curăță întregul sistem de alimentare cu combustibil.


Combustie economică, cu degajare redusă de gaze arse. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Magazin piese auto online. Gama variata de accesorii auto exterioare si interioare.


Aditiv diesel antibacterial l. Solutia pentru impiedicarea formarii de funingine este un aditiv nou foarte activ conceput pentru motorina cu o actiune importanta pentru timpurile noastre Ea . Respectivul domn spunea . Disponibilitate: In stoc furnizor. LEI cu TVA Fără TVA: LEI. Specificatii Descriere Opinii (0) . Cu totii am urmarit de-a lungul timpului diverse reclame la aditivi de ulei, fiecare promitand un consum mai scazut de carburant, performante . LIQUI MOLY DIESEL PURGE 500ML DODATEK ZA GORIVO.


Liqui moly aditiv diesel

Our fuel additives for petrol and diesel keep the entire fuel system clean and . Ovaj se aditiv dodaje direktno u sustav ubrizgavanja tako . Our motor oils have a variety of approvals by German and overseas car manufacturers or . BG Diesel Care is a specially formulate highly effective cleaner which quickly and. Liqui - Moly Engine Oil vs.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare