luni, 29 februarie 2016

Disc ambreiaj opel vectra b

Disc ambreiaj opel vectra b

Kit ambreiaj pentru orice model OPEL Vectra B 1. Oferte pentru disc ambreiaj opel vectra b la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Astra G Zafira A Meriva Vectra B volanta placa disc . Oferim un sortiment larg de Vectra B CC (J96) . Magazin Piese Auto OPEL VECTRA B cu livrare prompta in toata tara. Disc ambreiaj opel vectra b de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. Poti plati in rate fara dobanda.


Disc ambreiaj opel vectra b

Selecție largă de mărci și prețuri mici. Comandați online piese auto Disc. Mai multe bucati pe stoc Stare perfecta Orice reper, piesa sau accesoriu Livrare prin curierat . Vectra B , Astra F, G, Corsa B , C, Meriva, Tigra, Zafira A. DTI, cod motor Y20DTH, livrare H, garntie luni. Vindem kit ambreiaj pentru opel vectra b 2. Am un disc de amreiaj de schimb nemtesc marca Sachs, si ma . Vand piese OPEL VECTRA B, livrare in Bucuresti si in tara. Contactati-ne pentru pret disc ambreiaj.


Pachet ambreiaj opel , LUK, OPEL Zafira B 1. Piese auto ieftine cu livrare rapida - CarZone. KIT AMBREIAJ Opel Vectra C, pentru motoare cu volanta masa dubla, pentru motorizare 1. De la suma de 5Lei la o comanda. CDTI LUK de la RevizieShop.


Cumpara acum de pe Okazii. DTI 16V diesel 1cai si poti plati in rate fara dobanda online sau la unul din sediile noastre. DISC AMBREIAJ OPEL VECTRA B 16LZX18XE 20NEJ X20XEV C20SEL , TOPRAN - opShop. Asiguram montaj contra cost. Calitate la Preturi Mici.


Consultanta la Achizitie. Schimbare disc ambreiaj ,brate,bucse. Volanta kit ambreiaj opel vectra 1. Kitul este alcaturi din piese: placa presiune 230mm disc ambreiaj dinti. Dezmembrez Opel Vectra B Caravan 2. In stare de funcționare , mașina prezintă imperfecțiuni specific. Prima: exceptând Opel , restul din top sunt mașini din clasa premium.


La Vectra C se schimba tot la 60. Apoi capete de bară şi discuri de frână. De preferat in siguranta, motiv pt care e bine ca au . Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Discul de ambreiaj este o componentă a maşinii care se uzează atât din cauza deselor opriri şi porniri pe care şoferii sunt nevoiţi să le facă, cât . If your brake pads are wearing .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare